Skip to content

360 graden productfotografie

Promo360.nl

360 graden productfotografie

Kiest u voor 360 graden productfotografie, dan wilt u te maken krijgen met een aanbieder die visueel is ingesteld. Het is immers van belang dat er van iets wat nu is, een ontwerp gevisualiseerd wordt van wat gaat komen. Wij zijn zo’n aanbieder. Kiest u voor ons, dan kiest u niet voor een partij die zomaar foto’s komt maken. Wij letten namelijk op de details, deze zijn bij 360 graden productfotografie namelijk het belangrijkst en mogen zeker niet over het hoofd gezien worden.

Kies voor kwaliteit 360 graden productfotografie

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wij komen bij u op locatie om aan de slag te gaan met 360 graden productfotografie. We laten u dus geen foto’s toesturen om deze vervolgens via 3D in te scannen. Wij letten namelijk op de details en leveren maatwerk. Bewust kiezen wij ervoor om foto’s te komen maken en om niet te filmen. Bij het filmen is er namelijk sprake van beweging en dit kan voor een wazig effect zorgen.

Wij werken met een missie

Wij van Promo 360 doen niet zomaar aan 360 graden productfotografie, dit doen wij met een missie. Als bedrijf willen wij er namelijk voor zorgen dat onze klanten en hun opdrachtgevers zakelijke reistijd verminderen. Reizen van locatie A naar locatie B heeft in onze ogen geen toegevoegde waarde en is slecht voor het milieu. Wij leggen door middel van 360 graden productfotografie bouwfases en bedrijfsobjecten vast, onze klanten hoeven hiervoor dus niet te reizen en nog heeft men het gevoel zelf op de locatie te staan. Tevens uploaden wij het beeldmateriaal naar onze cloudserver, zo kunnen onze meetings op afstand plaatsvinden. Dit met de volledige 360 graden visuele bewegingsvrijheid op een laptop, tablet, telefoon of VR-headset.

360 graden productfotografie