Skip to content

Over ons

Promo360.nl

Over ons

Motivatie

Voor de werkzaamheden die ik nu doe, moet je visueel zijn ingesteld. Je moet van iets wat er nu is, een ontwerp kunnen visualiseren van wat gaat komen. Bij opname van werklocaties valt het me op dat we veel foto’s maken. Maar altijd vergeten we paalde details. of zie we iets over het hoofd die toch cruciaal blijken te zijn. En de locatie zijn niet om de hoek. Tegenwoordig kan je locatie 3d scannen. Maar daarbij mis je de kwaliteit van de foto’s om detail te bekijken. Ene levert veel GB aan data van met soms niet relevante  zaken. Vaak adviseerde ik mijn collega’s om te filmen. En het liefst 360 graden om zich heen. Maar het probleem met film is om deze op het juiste moment stil zetten, zodat je details in beeld kan brengen. En dit vaak ook wazig in verband met beweging tijdens het filmen.

Ik denk dat 360 foto’s en Virtual Reality een beter oplossing kunnen bieden om werklocaties vast te leggen en opnieuw te bekijken. En het levert minder onnodige data. zoals scannen en filmen. Het zijn moment opnames die een duidelijke 360 graden beeld geven. Deze markt is nog in ontwikkeling, en wordt marginaal gebruikt in de makelaardij. Maar ik verwacht een explosie groei techniek. Voor mij een kans om nu in te stappen en mee te groeien in deze branche.

Mijn missie

“Onze missie is om zakelijke reistijd voor mij klanten en zijn of haar opdrachtgevers te verminderen. De reistijd heen en terug, van locatie A naar locatie B, heeft geen kwalitatieve waarde voor mijn klanten en diens opdrachtgever. Door middel van 360 graden foto’s en video’s ga ik bouwfases of bedrijfsobjecten voor hun vastleggen. Hiermee wordt er ruimtelijk visueel beeld gecreëerd, dat overal ter wereld bekeken kan worden. Het is alsof men er zelf staat. Door het beeldmateriaal te uploaden naar een cloudserver, kunnen meetings op afstand worden gedaan. Met de volledige 360 graden visuele bewegingsvrijheid op een laptop, tablet, telefoon of VR-headset.

Minder reistijd beperkt ook het CO2-uitstoot. Hiermee draagt men ook bij aan een beter milieu.

360 graden foto’s en video’s moeten een tool worden voor: ingenieursbureaus om hun klanten beter te adviseren; aannemers om de bouwfases van projecten inzichtelijker te maken voor hun klanten; hotels, winkels en horeca kunnen hun establishment zo beter promoten aan de consument.”

Mijn visie

Mijn visie is om binnen 3 jaar 360 graden video’s via livestream naar de consument te kunnen brengen. Van Dance-evenements tot een trouwerij. Of het afscheid van een dierbare. Ik wil hiermee zorgen dat familie en vrienden over de hele wereld, toch dichtbij elkaar zijn. Sociaal media zorgt er al voor dat vriendschappen over de landsgrenzen gaan. Wat is dan mooier om je dierbare ook voor speciale momenten erbij te hebben, ook al zijn ze aan de andere kant van de wereld.

Ik hoop ook binnen 3 jaar een erkende grote vertegenwoordiger te zijn in de 360 graden markt. En inmiddels dan een bv te zijn, waar mensen tevreden zijn met de diensten die het bedrijf levert. En mijn 3 fte’s aan personeel, tevreden meegroeien met het bedrijf